Απεργια Πεμπτη - ΠΕΜΠΤΗ 26 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ : Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του .

Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία.

Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Î'ντίσταση στις γειτονιές!: Θεσσαλονίκη | Κοινό κάλεσμα για
Î'ντίσταση στις γειτονιές!: Θεσσαλονίκη | Κοινό κάλεσμα για from 1.bp.blogspot.com
Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του .

Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου .

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του .

Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα .

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Κοινωνικός τουρισμός 2020: Σήμερα αρχίζει η υποβολή
Κοινωνικός τουρισμός 2020: Σήμερα αρχίζει η υποβολή from images32.inewsgr.com
Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα . Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου .

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα .

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία.

Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα . Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου .

Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Î'περγίες και συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά και το 8ωρο
Î'περγίες και συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά και το 8ωρο from images32.inewsgr.com
Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής .

Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του .

Απεργια Πεμπτη - ΠΕΜΠΤΗ 26 ΤΟΥ ΝΟΕΜÎ'ΡΗ 24ΩΡΗ Î"ΕΝΙΚΗ ΠÎ'ΝΕΛΛÎ'Î"ΙΚΗ Î'ΠΕΡÎ"ΙÎ' : Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του .. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου.

Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη απεργια. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του .